Lees alles over De Nalatenschap, Uitgebroken, Nick en oom Frans en andere boeken van Theo-Henk Streng

Misdaadthrillers / Young Adult

De Nalatenschap

‘Afrekening in het criminele circuit…’
‘Topcrimineel vermoord…’

Maar wat als die topcrimineel uitgerekend jouw vader is?
Tim woont in een prachtige villa en kan kopen wat hij wil. Maar hij weet heel goed waar al dit geld vandaan komt: zijn ouders doen zaken in de onderwereld. Hoewel Tim niet anders gewend is en veel van zijn ouders houdt, zou hij eigenlijk liever ‘normale’ ouders hebben, net als zijn klasgenoten. Want behalve zijn vriend Sam wil niemand iets met hem te maken hebben.
Op een dag gebeurt waar Tim diep in zijn hart altijd al bang voor was: een moordaanslag op zijn vader… Hoewel iedereen Tim waarschuwt zich nergens mee te bemoeien en het onderzoek aan de politie over te laten, laat de vraag hem niet los: Wie heeft zijn vader vermoord? En waarom?


Uitgebroken
Hij reed in zijn eentje verder naar huis. Maar hij voelde zich niet op zijn gemak. De zwarte auto, dacht hij alsmaar. Zat er misschien iemand in  die jacht maakte op zijn moeder? En die verwachtte dat Justin hem daar vroeg of laat wel een keer heen zou leiden?
Een paar straten bij huis vandaan, hoorde hij een motor achter zich aanslaan. Hij keek over zijn schouder en slikte. Twee felle koplampen beschenen hem. Justin begon harder te trappen. Hij had heel sterk het gevoel dat hij hier niet veilig was. Harder en harder. Weg hier.

De moeder van Justin zit in de gevangenis wegens drugssmokkel, maar op de dag dat ze voor de rechtbank moet verschijnen, verdwijnt ze spoorloos. Is ze ontsnapt of ontvoerd? De politie tast in het duister.
Hoewel Justin bij zijn vader woont en probeert zijn gewone leventje voort te zetten, laten de vragen rondom de verdwijning van zijn moeder hem niet los. Vooral niet als blijkt dat hij zelf ook gevolgd wordt.

bestel bij bol.com