Leuk dat je er bij was! Klik op deze link om de flyer te downloaden, of lees alles hier onder!


Koukleum Event in de HuB (14 januari 2023)

koukleum in de hub

Leuk dat je me bezoekt bij het Koukleum-Event in de HuB. Waarschijnlijk heb je je armen vol (of ben je van plan je ze goed te vullen). Laat me je helpen. Met dit flyertje krijg je namelijk:

  • Gratis het ebookje “De Rat”
  • Een exclusief kort verhaal (voor Koukleum geschreven)
  • De digitale escape room
  • Alle informatie over mijn boeken
  • Informatie over mij

De QR-code of link zijn overigens genoeg, want daarmee kom je op mijn website uit. Daar staat deze flyer ook online!

Bedankt en veel plezier vandaag!

Theo-Henk Streng

Koukleum QR code

Lezen hoeft geen geld te kosten!

Niet alles hoeft geld te kosten. Daarom geef ik je graag wat leesvoer cadeau. Je kunt het downloaden via mijn website.

 

Mini-ebook “De Rat”

Kamil is gespannen. Hij werkt voor een van de grootste criminelen van het land, Jaap Verdonk. Maar hij is er klaar mee en wil het liefst uit de criminele wereld stappen. Als hij iets te zien krijgt waar justitie hard naar op zoek is, neemt hij een drastisch besluit. Maar hij beseft ook dat dit besluit de nodige gevolgen kan hebben. Criminelen houden namelijk niet van ratten.

Download via https://www.theohenkstreng.nl/gratis-ebook-de-rat/ of direct via https://www.theohenkstreng.nl/lezen/de-rat (na klikken wordt het automatisch gedownload).

 

Kort verhaal “Nachtdienst”

Speciaal voor Koukleum in de HuB schreef ik een kort verhaal over een thema waar ik me nu in verdiep als research voor een volgend boek: corruptie bij de douane. Het is zo’n groot probleem dat er al volop  onderzoek gaande is en er al vele ontslagen zijn gevallen.

Lees in “Nachtdienst” hoe gemakkelijk drugscriminelen vele kilo’s cocaïne Europa binnenkrijgen.

Download via https://www.theohenkstreng.nl/nachtdienst/

 

Escape room: Red jij de kroongetuige?

Om de leesbeleving voor jongeren compleet te maken, is er een speciale escape room van mijn boek “Dochter van de onderwereld” via https://is.gd/escape_room

 

Dochter van de onderwereld

In 2022 verscheen mijn ebook “Dochter van de onderwereld”. Het is het eerste boek dat enkel als ebook verscheen. Dat was even wennen, maar intussen biedt het ook de vele voordelen. Het boek is goedkoop en wordt daardoor veel gekocht en gelezen via Kobo of de online bieb. Het mooiste is dat ik de doelgroep weet te bereiken: jongeren die niet van  lezen houden, maar wel iets moeten lezen voor hun lijst.

 

Nikki

“Dochter van de onderwereld” gaat over de 15-jarige Nikki Verdonk. Zij is de enige dochter van topcrimineel Jaap Verdonk (je kunt hem leren kennen in “De Rat”). Als hij wordt vermoord, gaat er een beerput open.

Nikki beseft dat haar vader zijn rijkdom aan kwalijke praktijken verdiende en dat hij daarmee meer vijanden dan vrienden maakte. Bovendien lijkt iedereen het gemunt te hebben op het gat dat hij in de onderwereld achterliet.

Al snel beseft Nikki dat zij en haar moeder hun leven niet zeker zijn. Maar hoe ontsnap je aan een wereld waar je al helemaal door bent opgeslokt?

 

Recensies

Koukleum.nl recenseerde het boek als een van de eerste. Dit zijn de laatste regels van die recensie:

Streng heeft er een fan bij. Een volgend boek van zijn hand zal ik zeker weer oppakken, want hij heeft een schrijfstijl die er voor zorgt dat je aan het boek gekluisterd blijft en steeds toch nog even een hoofdstuk wilt lezen. Dit doe je tot het boek uit is. Een echte aanrader!

Lees de hele recensie via https://www.koukleum.nl/theo-henk-streng-dochter-van-de-onderwereld/

Overige recensies staan op Goodreads.com en Hebban.nl

Het boek is te koop via bol.com, Hip Publishing en kost slechts € 3,99.

 

Meer weten?

Wil je meer weten? Bezoek dan www.theohenkstreng.nl voor alle informatie, mijn boeken en het laatste nieuws. Volg me via Instagram en TikTok voor korte verhalen, updates, mijn eigen schrijfcursus en meer.

Instagram: @theohenkstreng

TikTok:@theohenkstreng

Tot slot vind ik het leuk om prikkelende vragen te beantwoorden. De leukste vragen beantwoord ik ook via sociale media. Heb je een vraag? Stel hem of stuur hem in!